Despre companie

Compania Sonaris-Com a fost înfiinţată în Republica Moldova în mai 2005, principala sferă de activitate fiind producţia de publicitate și poligrafia. Agenția s-a dezvoltat rapid, deoarece oferea clienților soluții de promovare complexe, într-un timp restrîns, la un preț optimal. Astăzi, agenția de publicitate Sonaris-Com are mai multe departamente și secții de producere, care au fost create și dezvoltate pe parcursul acestor ani.

Totul a început cu un designer și doi manageri de vînzări, iar peste trei luni au fost deschise secțiile de serigrafie și de asamblare a pungilor din hîrtie.

Deja în februarie 2006, Sonaris-Com a deschis secția de tipar în format mare, pe printer outdoor de 3,2m, cu o calitate de 180dpi, ceea ce a permis companiei să ofere clienților servicii de tipar pe: banner
Frontlit,
Mesh,
Backlit Flex,
Autocolant,
BlockOut,
Windows Graphics,
Hîrtie Satin,
Canvas,
BackLit Film,
direct de la producător.

În 2008, secția de tipar în format mare a primit un printer outdoor nou cu o calitate sporită de până la 360dpi .

Aproape concomitent a fost creată secția de producere a publicității vizuale (toată semnalistica indoor sau outdoor și, în special, casete luminoase, litere în volum, totemuri luminoase, panouri publicitare și standuri expoziționale), secția de tăiere la plotter (oracal) și secția de tampografie pentru suvenire și personalizare pe maiouri, chipiuri, pixuri, brichete, baloane, etc.

În 2010 a fost procurat primul printer indoor Mimaki 1,6 m, care a permis tiparul la 720dpi pe materiale de indoor.

În 2011 s-a procurat încă un printer outdoor de 3,2 m, cu calitate de 720dpi și unul indoor 1,6 m, cu calitate de 1440dpi și a fost deschisă o filială a companiei Sonaris-Com în orașul Bălți, astfel lărgind arealul geografic și oferind o deservire mai operativă pentru clienții din nordul Republicii Moldova.

Pînă la finele anului 2011, în Chișinău au mai fost deschise secția de gravare laser, secția de gravare mecanică (frezer) și secția de print UV, care au oferit posibilitatea de a începe tiparul pe majoritatea materialelor righide
(plastic,
sticlă,
DVP, lemn, carton presat, metal, etc.).

În 2012, compania și-a extins activitatea în România, cu oficiu în București și secția de producere în Ploiești, achiziționînd două printere outdoor 3,2 m de tipar în 720dpi și doua printere indoor 1,6 m cu calitate de 1440dpi. Serviciile de bază fiind print outdoor și print indoor pe:
Frontlit,
Mesh,
Backlit Flex,
Blockout,
Autocolant,
Autocolantul transparent,
Windows Graphics (One Way Vision),
Hîrtie (whiteback, blueback, satin),
Pînză Canvas,
Backlit Film,
Polipropilena.

Paralel, în Chișinău, a fost dezvoltată și secția de decorare a evenimentelor, care oferă servicii de: decorare cu flori, confecționare perete foto, elemente de decor pentru nunți, cumătrii, zile de naștere și corporative. Noi vă oferim un serviciu complex de decorare, planificare, simulare, montare și demontare.

La mijlocul anului 2013, pentru a oferi servicii mai operative pentru clienții din București, România, oficiul și producerea au trecut întru-un sediu nou, la București, sub un singur acoperiș, mărind efectivitatea.

Pentru secția de tăiere la plotter din Chișinău s-a procurat un aparat nou cu posibilitatea de taiere pe contur a imaginei tiparite pe autocolant.

La moment departamentul de designeri are patru persoane, care au o experiență bogată în domeniu și pot oferi tot ce este necesar unei campanii de publicitate sau promo (design buclete, flayere, carți de vizită, placate, broșuri, calendare, publicitate stradală și de interior).

De-a lungul anilor am deservit foarte mulți clienți și branduri, cît naționale atât și internaționale precum: Maximum, Moldcell, Moldexpo, Registru, Top-Shop, Dansicons, Zolușca, Gedeon Richter, Moldtelecom, Nestle, Aridon, BT Leasing, Teva, Kraft, Moldindconbank, BCR, RoofArt.