Publicitate de exterior
Publicitate de interior
Imprimare specializată
Tipar
format mare
POS
materiale
Publicitate de exterior
Publicitate de interior
Imprimare specializată
Tipar
format mare
POS
materiale

Imprimarea posterelor

Posterele sunt o publicitate clasică eficientă pe suporturi solide care ajută la vânzarea de bunuri/servicii și la informarea oamenilor despre evenimentul de pregătire. Această producție poligrafică poate fi utilizată atât în interior, cât și în exterior, acoperind publicul larg țintă al localității individuale și chiar al regiunii.

Posterele sunt un tip popular de producție poligrafică, care descrie în principal muzicieni, actori, cântăreți și alte personalități celebre. Ele sunt tipărite pe hârtie lucioasă cu densitate medie, în culori unice sau duble.

Posterele au o gamă mai largă de aplicații, dimensiunile lor clasice încep de la formatul A2 până la A1-A0. Ele sunt vizibile chiar de departe și atrag atenția publicului larg.
Oferim clienților noștri să comande fabricarea posterelor / posterelor în format A4-A3-A2-A1-A0. Vom proiecta și imprima. Facem munca calitativ și la timp!

Postere publicitare. Imprimarea posterelor mari sau a pliantelor motivează un potențial client să cumpere de la dvs. un produs sau să comande un serviciu.

  • Afișe informative. Raportați informații utile publicului țintă, creați un stengazet, desemnați schema dorită sau un set de reguli este foarte simplu!
  • Felicitări. Felicitări frumos concepute pentru ziua de naștere sau luna de miere, o declarație de dragoste, orice altă inițiativă cu un poster/Fluturaș va fi expresivă și memorabilă.
  • Social-cultural. Aveți nevoie de o imprimare a posterului trupei preferate, a actorului iconic sau a persoanei respectate? Imprimăm orice tiraj de la 1 bucată.

Pentru a comanda sau a primi o consultație, vă rugăm să apelați la Chișinău 022-94-45-38 sau la Bălți 022-94-45-20.

Consultați un specialist

Lucrări finalizate

Răsfoiți pentru vizualizarea lucrărilor

Clienții noștri

bul. Ștefan cel Mare 196
L – V 9:00–18:00, S 9:00–13:00
Sonaris-com S.R.L.
© Sonaris 2005-2020
str. 31 August 41
În clădirea de curățătorie
Întrare str. M. Dosoftei 115
L – V 9:00–18:00, S 9:00–13:00